Sea & City Apartments

Το Sea & City Apartments βρίσκεται σε ένα πολύ κομβικό σημείο αφού βρίσκεται δίπλα στην παραλία της Νέας Χώρας, αλλά και δίπλα στον κόμβο που οδηγεί στις σημαντικότερες παραλίες και αξιοθέατα στο νομό Χανίων, όπως ο Μπάλος, το Ελαφονήσι, τα Φαλάσαρνα, το Φαράγγι της Σαμαριάς κλπ αποφεύγοντας το κέντρο των Χανίων που τις καλοκαιρινές ημέρες που έχει πολύ κίνηση.

Όπως δηλώνει και το όνομά μας τα διαμερίσματα μας βρίσκονται δίπλα σε μια οικογενειακή ήσυχη παραλία (μόλις 50 μέτρα μακριά) και δίπλα στο κέντρο της πόλης των Χανίων μόλις 15-20 λεπτά με τα πόδια.

Το Sea & City είναι το ιδανικό μέρος διακοπών για ανθρώπους που αγαπούν το περπάτημα και το τρέξιμο, δεδομένου ότι μπορούν να ασκήσουν το χόμπι τους στους όμορφους λόφους δίπλα στο ξενοδοχείο.

Στα 50 μέτρα από το ξενοδοχείο βρίσκεται μια ταβέρνα με φρέσκο ψάρι για να απολαύσετε. Στα 200 μέτρα είναι το λιμάνι της Νέας Χώρας με πολλές ταβέρνες για φρέσκο ψάρι κατά μήκος της παραλίας της Νέας Χώρας.

Στα 70 μέτρα υπάρχει ένα παραδοσιακός ξυλοφούρνος που πρέπει να δοκιμάσετε και στα 100 μέτρα θα βρείτε μίνι μάρκετ και σούπερ μάρκετ.

Δίπλα στο ξενοδοχείο θα βρείτε επίσης μια στάση λεωφορείου από όπου μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο με τον αριθμό N20 για το κέντρο των Χανίων.